Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (0-0) || Jupiler Pro League

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Antwerp het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Antwerp en Club Brugge geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Antwerp en Club Brugge gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lawrence Visser niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - Club Brugge
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
115
132
Gevaarlijke aanvallen
80
73
Overtredingen
19
15
Buitenspel
1
0
Corners
7
4
Wissels
2
3
LIVE Antwerp - Club Brugge 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Club Brugge Wissel S. Amrabat voor L. Openda Club Brugge
59' Wissel Antwerp Wissel David Simão voor L. Refaelov Antwerp
65' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Amrabat Club Brugge
72' Wissel Club Brugge Wissel K. Diatta voor A. Groeneveld Club Brugge
72' Wissel Antwerp Wissel J. Bolingi voor A. Baby Antwerp
79' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Clinton Mata Club Brugge
81' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Yatabaré Antwerp
84' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor Clinton Mata Club Brugge
91' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Mechele Club Brugge
Opstellingen Antwerp - Club Brugge
De opstellingen van Antwerp en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ivan Leko
Wissels Club Brugge
# Speler Pos.
1 Karlo Letica K
5 Benoît Poulain V
35 Saulo Decarli V
18 Marvelous Nakamba M
6 Sofyan Amrabat M
11 Krepin Diatta A
16 Siebe Schrijvers A
9 Jelle Vossen A
Voorbeschouwing Antwerp - Club Brugge

Antwerp en Club Brugge treffen elkaar in de 5e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en Club Brugge elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst Club Brugge 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 3e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Antwerp - Club Brugge Opstelling Antwerp Opstelling Club Brugge Live Antwerp - Club Brugge Live Antwerp - Club Brugge kijken Antwerp - Club Brugge kijken Live Antwerp - Club Brugge stream Antwerp - Club Brugge Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge Uitslag Antwerp - Club Brugge Statistieken Antwerp - Club Brugge Jupiler Pro League 2018/2019 Antwerp - Club Brugge wedden Antwerp - Club Brugge gokken Antwerp - Club Brugge Unibet