Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (5-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Antwerp het zondag 16 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (5-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 5-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Arslanagic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut moest Zulte-Waregem verder met een man minder nadat D. Marcq een rode kaart had gekregen.

W. Owusu zette Antwerp even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Alexandre Boucaut toegekende penalty wist te benutten. Na 53 minuten deed D. De fauw iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Zulte-Waregem werd verkleind tot 3-1. In de 62e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het W. Owusu die namens Antwerp het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 91e minuut was het Antwerp dat via F. Haroun de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - Zulte-Waregem 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Ivo Rodrigues Antwerp
7' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van Ivo Rodrigues Antwerp 1-0
10' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Arslanagic met assist van J. Bolingi Antwerp 2-0
15' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
27' Penalty Antwerp Penalty W. Owusu Antwerp 3-0
34' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor L. Refaelov Antwerp
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Tardieu voor H. Bjørdal Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Sylla voor C. Bedia Zulte-Waregem
53' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. De fauw met assist van H. Faik Zulte-Waregem 3-1
62' Doelpunt Antwerp Doelpunt W. Owusu met assist van Ivo Rodrigues Antwerp 4-1
68' Wissel Antwerp Wissel D. Mbokani voor J. Bolingi Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel A. Baby voor Ivo Rodrigues Antwerp
81' Wissel Zulte-Waregem Wissel N. De Pauw voor H. Faik Zulte-Waregem
82' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor L. Refaelov Antwerp
91' Doelpunt Antwerp Doelpunt F. Haroun Antwerp 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Zulte-Waregem
Opstellingen Antwerp - Zulte-Waregem
De opstellingen van Antwerp en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem

Antwerp en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Antwerp favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antwerp 2
Winst Zulte-Waregem 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 6e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 12e plaats.