Nabeschouwing AS Eupen - Genk (0-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 23 december 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt AS Eupen het zondag 23 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Genk (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Genk is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 0-2 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Samatta, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Genk vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Samatta op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Genk.

LIVE AS Eupen - Genk 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta Genk 0-1
20' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van J. Uronen Genk 0-2
39' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Gnaka AS Eupen
65' Wissel Genk Wissel S. Berge voor Pozuelo Genk
68' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor Y. Toyokawa AS Eupen
74' Wissel AS Eupen Wissel D. Miličević voor C. Keita AS Eupen
75' Gele kaart Genk Gele kaart voor R. Malinovskiy Genk
77' Wissel Genk Wissel Z. Gano voor J. Paintsil Genk
81' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor S. Gnaka AS Eupen
91' Wissel Genk Wissel R. Seigers voor D. NDongala Genk
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Genk
Opstellingen AS Eupen - Genk
De opstellingen van AS Eupen en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing AS Eupen - Genk

AS Eupen en Genk treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Genk in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Genk favoriet. 5 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 0
Winst Genk 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 11e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 1e plaats.