Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (4-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Dinsdag 30 oktober 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het dinsdag 30 oktober 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - KV Oostende (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 4-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Schrijvers, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 21e minuut voor dat Club Brugge via H. Vanaken op 2-0 kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Club Brugge, waarmee Wesley zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Club Brugge in de 70e minuut, nadat S. Schrijvers de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - KV Oostende 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Faes KV Oostende
13' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
16' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers met assist van M. Rits Club Brugge 1-0
21' Penalty Club Brugge Penalty H. Vanaken Club Brugge 2-0
46' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Wesley met assist van H. Vanaken Club Brugge 3-0
48' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Milović KV Oostende
55' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Nkaka KV Oostende
60' Wissel Club Brugge Wissel K. Rezaei voor Wesley Club Brugge
63' Wissel KV Oostende Wissel E. Banda voor J. Vanlerberghe KV Oostende
63' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor S. Coopman KV Oostende
66' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor Clinton Mata Club Brugge
69' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
70' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers Club Brugge 4-0
78' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor R. Zivkovic KV Oostende
83' Wissel Club Brugge Wissel S. Amrabat voor H. Vanaken Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - KV Oostende
Opstellingen Club Brugge - KV Oostende
De opstellingen van Club Brugge en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - KV Oostende

Club Brugge en KV Oostende treffen elkaar in de 13e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 10
Winst KV Oostende 2
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 9e plaats.