Nabeschouwing Gent - Antwerp (0-0) || Jupiler Pro League

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Gent het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Antwerp (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Gent en Antwerp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Gent kreeg in de 91e minuut een strafschop toegekend, die door V. Odjidja-Ofoe werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Gent en Antwerp gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Gent, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Kort daarna blies scheidsrechter Nicolas Laforge voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gent - Antwerp
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
5
Schoten totaal
16
5
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
100
82
Gevaarlijke aanvallen
85
53
Overtredingen
14
16
Buitenspel
0
5
Corners
2
2
Wissels
3
2
LIVE Gent - Antwerp 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Gent Gele kaart voor N. Asare Gent
27' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Opare Antwerp
48' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. Baby Antwerp
56' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor F. Andrijašević Gent
56' Wissel Gent Wissel T. Awoniyi voor J. David Gent
67' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor L. Refaelov Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor A. Baby Antwerp
75' Wissel Gent Wissel J. Dompé voor S. Limbombe Gent
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Bolat Antwerp
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Van Damme Antwerp
91' Penalty gemist Gent Penalty gemist V. Odjidja-Ofoe Gent
96' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
Opstellingen Gent - Antwerp
De opstellingen van Gent en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Antwerp

Gent en Antwerp treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Gent en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Gent 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 7e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Gent - Antwerp Opstelling Gent Opstelling Antwerp Live Gent - Antwerp Live Gent - Antwerp kijken Gent - Antwerp kijken Live Gent - Antwerp stream Gent - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Gent - Antwerp Uitslag Gent - Antwerp Statistieken Gent - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Gent - Antwerp wedden Gent - Antwerp gokken Gent - Antwerp Unibet