Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (2-0) || Jupiler Pro League

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Kortrijk het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door J. De Sart, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Kortrijk opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het F. Avenatti die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Kortrijk.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kortrijk.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Antwerp
Goals
2
0
Gele kaarten
2
2
Aanvallen
93
94
Gevaarlijke aanvallen
57
64
Corners
3
8
Wissels
3
2
LIVE Kortrijk - Antwerp 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor E. Rolland Kortrijk
41' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor David Simão Antwerp
54' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
59' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor B. Hines-Ike Kortrijk
65' Wissel Kortrijk Wissel A. Koita voor J. Stojanović Kortrijk
71' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor David Simão Antwerp
83' Wissel Kortrijk Wissel A. Batsula voor T. Chevalier Kortrijk
85' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. De Sart Kortrijk 1-0
88' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor D. Batubinsika Antwerp
91' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor S. Bruzzese Kortrijk
94' Doelpunt Kortrijk Doelpunt F. Avenatti Kortrijk 2-0
Opstellingen Kortrijk - Antwerp
De opstellingen van Kortrijk en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Kortrijk - Antwerp

Kortrijk en Antwerp treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 9e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Antwerp Opstelling Kortrijk Opstelling Antwerp Live Kortrijk - Antwerp Live Kortrijk - Antwerp kijken Kortrijk - Antwerp kijken Live Kortrijk - Antwerp stream Kortrijk - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp Uitslag Kortrijk - Antwerp Statistieken Kortrijk - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Kortrijk - Antwerp wedden Kortrijk - Antwerp gokken Kortrijk - Antwerp Unibet