Nabeschouwing KV Oostende - Anderlecht (0-2) || Jupiler Pro League

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt KV Oostende het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Versluys Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Anderlecht (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door Y. Bolasie, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. In de 94e minuut was het Anderlecht dat via T. Didillon dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nathan Verboomen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Anderlecht de winst binnen sleepte dankzij een 0-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Anderlecht
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
7
15
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
77
134
Gevaarlijke aanvallen
54
111
Overtredingen
9
6
Buitenspel
1
1
Corners
5
7
Wissels
3
2
LIVE KV Oostende - Anderlecht 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
57' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor T. De Sutter KV Oostende
64' Wissel KV Oostende Wissel Fernando Canesin voor R. DHaese KV Oostende
69' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor P. Gerkens Anderlecht
70' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Y. Bolasie met assist van Y. Verschaeren Anderlecht 0-1
83' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Lombaerts KV Oostende
84' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor F. Sakala KV Oostende
93' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor Y. Bolasie Anderlecht
94' Doelpunt Anderlecht Doelpunt T. Didillon Anderlecht
95' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor I. Santini Y. Verschaeren Anderlecht 0-2
Opstellingen KV Oostende - Anderlecht
De opstellingen van KV Oostende en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Hugo Broos
Formatie 3-4-3
Coach Fred Rutten
Wissels Anderlecht
# Speler Pos.
1 Frank Boeckx K
4 Bubacarr Sanneh V
44 Antonio Milić V
56 Alexis Saelemaekers V
39 Edo Kayembe M
17 Luka Adžić M
49 Jeremy Doku A
40 Francis Amuzu A
Voorbeschouwing KV Oostende - Anderlecht

KV Oostende en Anderlecht treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat KV Oostende en Anderlecht elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 0
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 15e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Anderlecht Opstelling KV Oostende Opstelling Anderlecht Live KV Oostende - Anderlecht Live KV Oostende - Anderlecht kijken KV Oostende - Anderlecht kijken Live KV Oostende - Anderlecht stream KV Oostende - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Anderlecht Uitslag KV Oostende - Anderlecht Statistieken KV Oostende - Anderlecht Jupiler Pro League 2018/2019 KV Oostende - Anderlecht wedden KV Oostende - Anderlecht gokken KV Oostende - Anderlecht Unibet