Nabeschouwing KV Oostende - Gent (0-4) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt KV Oostende het zondag 21 oktober 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Gent (0-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Gent is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-4 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Limbombe, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee G. Chakvetadze zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Gent in de 87e minuut, nadat S. Limbombe de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Gent.

LIVE KV Oostende - Gent 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Vanlerberghe KV Oostende
14' Wissel Gent Wissel A. Esiti voor B. Verstraete Gent
17' Doelpunt Gent Doelpunt S. Limbombe met assist van G. Chakvetadze Gent 0-1
43' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van A. Souquet Gent 0-2
45' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Coopman KV Oostende
47' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor S. Guri KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor B. Capon KV Oostende
46' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor S. Guri KV Oostende
55' Gele kaart Gent Gele kaart voor F. Andrijašević Gent
57' Wissel Gent Wissel A. Koita voor V. Odjidja-Ofoe Gent
59' Doelpunt Gent Doelpunt G. Chakvetadze Gent 0-3
78' Wissel KV Oostende Wissel R. Zivkovic voor S. Coopman KV Oostende
79' Wissel Gent Wissel T. Awoniyi voor R. Yaremchuk Gent
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
87' Doelpunt Gent Doelpunt S. Limbombe Gent 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Gent
Opstellingen KV Oostende - Gent
De opstellingen van KV Oostende en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - Gent

KV Oostende en Gent treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel KV Oostende als Gent wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 5
Winst Gent 5
Gelijkspel 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 9e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 7e plaats.