Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Lokeren het zaterdag 15 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Lokeren. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door M. Mirić, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. Lokeren vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Terki op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Lokeren.

LIVE Lokeren - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Mirić Lokeren 1-0
46' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Endo voor A. De Sart Sint-Truiden
60' Wissel Lokeren Wissel M. Terki voor M. Mirić Lokeren
65' Wissel Lokeren Wissel O. Ben Harush voor A. Skúlason Lokeren
78' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Cevallos Lokeren
82' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor K. Overmeire Lokeren
85' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Terki Lokeren 2-0
85' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor J. Botaka Sint-Truiden
85' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor Pol García Sint-Truiden
94' Wissel Lokeren Wissel J. Rassoul voor L. Mareček Lokeren
96' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Lokeren - Sint-Truiden
Opstellingen Lokeren - Sint-Truiden
De opstellingen van Lokeren en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lokeren - Sint-Truiden

Lokeren en Sint-Truiden treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokeren en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Lokeren favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokeren 6
Winst Sint-Truiden 5
Gelijkspel 9
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 16e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is sneeuw.