Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (2-4) || Jupiler Pro League

Zondag 25 november 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Lokeren het zondag 25 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Daknamstadion in Lokeren.

Via de Lokeren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi (2-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen Lokeren en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-4 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door G. Hupperts, waarmee Lokeren met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gholizadeh, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette C. Benavente zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Sporting Charleroi vergroot nadat V. Osimhen de 1-3 wist te scoren. In de 88e minuut kwam Lokeren weer dichterbij, nadat Bambo Diaby de stand terug wist te brengen naar 2-3. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Sporting Charleroi speler J. Perbet, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Sporting Charleroi.

Wedstrijdstatistieken Lokeren - Sporting Charleroi
Goals
2
4
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
9
10
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
129
106
Gevaarlijke aanvallen
71
68
Overtredingen
9
9
Buitenspel
3
3
Corners
0
6
Wissels
3
3
LIVE Lokeren - Sporting Charleroi 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokeren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Lokeren Doelpunt G. Hupperts met assist van S. De Ridder Lokeren 1-0
17' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Angella voor Javi Martos Sporting Charleroi
18' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-1
30' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Angella Sporting Charleroi
57' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 1-2
68' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor M. Terki Lokeren
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Osimhen voor A. Niane Sporting Charleroi
71' Wissel Lokeren Wissel J. Cevallos voor L. Mareček Lokeren
79' Wissel Lokeren Wissel M. Tičinović voor A. Monsecour Lokeren
81' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi 1-3
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Benavente Sporting Charleroi
88' Doelpunt Lokeren Doelpunt Bambo Diaby met assist van J. Cevallos Lokeren 2-3
91' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 2-4
Opstellingen Lokeren - Sporting Charleroi
De opstellingen van Lokeren en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokeren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach
Formatie 4-2-3-1
Coach
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
15 Valentin Baume K
33 Gabriele Angella V
4 V
25 Núrio Domingos Matias Fortuna V
13 Cristophe Diandy M
45 Victor James Osimhen A
29 Romain Grange A
10 Jérémy Perbet A
Voorbeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi

Lokeren en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Lokeren en Sporting Charleroi elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Lokeren 0
Winst Sporting Charleroi 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokeren op een 16e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Lokeren - Sporting Charleroi Opstelling Lokeren Opstelling Sporting Charleroi Live Lokeren - Sporting Charleroi Live Lokeren - Sporting Charleroi kijken Lokeren - Sporting Charleroi kijken Live Lokeren - Sporting Charleroi stream Lokeren - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Lokeren - Sporting Charleroi Uitslag Lokeren - Sporting Charleroi Statistieken Lokeren - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2018/2019 Lokeren - Sporting Charleroi wedden Lokeren - Sporting Charleroi gokken Lokeren - Sporting Charleroi Unibet