Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-2) || Jupiler Pro League

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sint-Truiden het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stayen (Sint-Truiden (St.-Trond)) in St.-Trond.

Via de Sint-Truiden - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Gent is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door R. Yaremchuk, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Gent vergrootte in de 60e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Sint-Truiden - Gent
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
13
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
94
87
Gevaarlijke aanvallen
77
77
Overtredingen
12
18
Buitenspel
0
5
Corners
6
7
Wissels
3
3
LIVE Sint-Truiden - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk Gent 0-1
60' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van B. Verstraete Gent 0-2
63' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Sekine voor E. Acolatse Sint-Truiden
69' Wissel Sint-Truiden Wissel K. Kinoshita voor S. Mmaee Sint-Truiden
74' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor J. David Gent
82' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Rosted voor J. Dompé Sint-Truiden
82' Wissel Gent Wissel A. De Bruyn voor A. De Sart Gent
85' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
85' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
88' Wissel Gent Wissel R. Bezus voor R. Yaremchuk Gent
92' Gele kaart Gent Gele kaart voor T. Kaminski Gent
Opstellingen Sint-Truiden - Gent
De opstellingen van Sint-Truiden en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Marc Brys
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
23 Rai Vloet M
6 Steven De Petter M
28 Takahiro Sekine M
14 Alexandre De Bruyn M
18 Kosuke Kinoshita A
19 Cristian Ceballos Prieto A
22 Wolke Janssens A
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Gent

Sint-Truiden en Gent treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sint-Truiden en Gent elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Sint-Truiden 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 6e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 7e plaats.

Tags
Sint-Truiden - Gent Opstelling Sint-Truiden Opstelling Gent Live Sint-Truiden - Gent Live Sint-Truiden - Gent kijken Sint-Truiden - Gent kijken Live Sint-Truiden - Gent stream Sint-Truiden - Gent Fox Sports Nabeschouwing Sint-Truiden - Gent Uitslag Sint-Truiden - Gent Statistieken Sint-Truiden - Gent Jupiler Pro League 2018/2019 Sint-Truiden - Gent wedden Sint-Truiden - Gent gokken Sint-Truiden - Gent Unibet