Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (1-2) || Jupiler Pro League

Zondag 17 maart 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sporting Charleroi het zondag 17 maart 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Wesley Alen geëindigd in een 1-2 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door A. Castro-Montes, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Sporting Charleroi kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Osimhen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette Y. Msakni zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Wesley Alen, waardoor AS Eupen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - AS Eupen
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
7
7
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
95
93
Gevaarlijke aanvallen
57
57
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE Sporting Charleroi - AS Eupen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Fall AS Eupen
7' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Castro-Montes AS Eupen 0-1
44' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 1-1
53' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Y. Msakni AS Eupen 1-2
60' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor M. Bruno Sporting Charleroi
69' Wissel Sporting Charleroi Wissel K. Tshiend voor A. Niane Sporting Charleroi
75' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Henen Sporting Charleroi
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Busi voor D. Henen Sporting Charleroi
79' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Diandy Sporting Charleroi
79' Wissel AS Eupen Wissel J. Amani voor E. Ocansey AS Eupen
84' Wissel AS Eupen Wissel D. Miličević voor Y. Msakni AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel J. Van Wildemeersch voor J. Perbet AS Eupen
89' Wissel AS Eupen Wissel S. Essende voor Y. Toyokawa AS Eupen
Opstellingen Sporting Charleroi - AS Eupen
De opstellingen van Sporting Charleroi en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
69 Rémy Riou K
4 Maxime Busi V
6 Gjoko Zajkov V
19 Lassana Diarra M
14 Jaan Van Wildemeersch M
44 Ryota Morioka M
20 Nathan Rodes M
21 Adel Bouterbiat A
28 Ken Nkuba Tshiend A
Formatie 4-3-3
Coach Claude Makélélé
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen

Sporting Charleroi en AS Eupen treffen elkaar in de 30e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesley Alen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Charleroi en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 0
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 8e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Sporting Charleroi - AS Eupen Opstelling Sporting Charleroi Opstelling AS Eupen Live Sporting Charleroi - AS Eupen Live Sporting Charleroi - AS Eupen kijken Sporting Charleroi - AS Eupen kijken Live Sporting Charleroi - AS Eupen stream Sporting Charleroi - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - AS Eupen Uitslag Sporting Charleroi - AS Eupen Statistieken Sporting Charleroi - AS Eupen Jupiler Pro League 2018/2019 Sporting Charleroi - AS Eupen wedden Sporting Charleroi - AS Eupen gokken Sporting Charleroi - AS Eupen Unibet