Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 1 december 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door C. Benavente, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Osimhen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut volgde een derde treffer van Sporting Charleroi, waarmee M. Ilaimaharitra zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed A. Bongiovanni iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cercle Brugge werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Cercle Brugge echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - Cercle Brugge 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 1-0
23' Wissel Cercle Brugge Wissel N. Ueda voor B. Lambot Cercle Brugge
37' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Taravel Cercle Brugge
38' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor I. Cardona Cercle Brugge
50' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Appin Cercle Brugge
51' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor C. Benavente Sporting Charleroi
54' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van C. Benavente Sporting Charleroi 2-0
56' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Bongiovanni voor K. Appin Cercle Brugge
61' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi 3-0
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Diandy voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
70' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Hazard voor I. Cardona Cercle Brugge
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Benavente Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor V. Osimhen Sporting Charleroi
84' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor G. Angella Sporting Charleroi
85' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt A. Bongiovanni Cercle Brugge 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Cercle Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Cercle Brugge
De opstellingen van Sporting Charleroi en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.