Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (3-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zondag 21 oktober 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Zulte-Waregem (3-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door C. Benavente, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Harbaoui in de 73e minuut zorgde er even later voor dat Zulte-Waregem weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 83e minuut zette H. Harbaoui zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Zulte-Waregem de leiding in de wedstrijd nam. In de 85e minuut scoorde Sporting Charleroi via D. Henen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-2 winst voor Sporting Charleroi.

LIVE Sporting Charleroi - Zulte-Waregem 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Bongonda Zulte-Waregem
44' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 1-0
45' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel N. De Pauw voor S. Walsh Zulte-Waregem
51' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
55' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor E. Demir Zulte-Waregem
65' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
73' Penalty Zulte-Waregem Penalty H. Harbaoui Zulte-Waregem 1-1
75' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor A. Niane Sporting Charleroi
83' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van M. Heylen Zulte-Waregem 1-2
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel V. Osimhen voor Sporting Charleroi 2-2
85' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt D. Henen met assist van M. Bruno Sporting Charleroi
86' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor D. Henen Sporting Charleroi
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Tardieu voor T. Buffel Zulte-Waregem
95' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van C. Benavente Sporting Charleroi 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
Opstellingen Sporting Charleroi - Zulte-Waregem
De opstellingen van Sporting Charleroi en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.