Nabeschouwing Standard Luik - Lokeren (3-1) || Jupiler Pro League

Vrijdag 15 februari 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Standard Luik het vrijdag 15 februari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Lokeren (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 3-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Marin, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Standard Liège vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Lestienne op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 69e minuut volgde een derde treffer van Standard Liège, waarmee R. Emond zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Standard Luik.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Lokeren
Goals
3
1
Aanvallen
102
95
Gevaarlijke aanvallen
60
55
Corners
9
5
Wissels
3
2
LIVE Standard Luik - Lokeren 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Marin met assist van M. Lestienne Standard Liège 1-0
31' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van P. MPoku Standard Liège 2-0
63' Wissel Lokeren Wissel S. De Ridder voor G. Hupperts Lokeren
69' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van M. Carcela Standard Liège 3-0
69' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van M. Carcela Standard Liège 3-0
76' Wissel Standard Liège Wissel A. Halilović voor M. Carcela Standard Liège
76' Wissel Standard Liège Wissel A. Halilović voor M. Carcela Standard Liège
84' Wissel Lokeren Wissel J. Řezníček voor M. Terki Lokeren
91' Wissel Standard Liège Wissel W. Balikwisha voor R. Emond Standard Liège
Opstellingen Standard Luik - Lokeren
De opstellingen van Standard Luik en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lokeren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Glen De Boeck
Wissels Lokeren
# Speler Pos.
12 Ortwin De Wolf K
18 Bambo Diaby V
35 Tracy Mpati Bibuangu V
22 Steve De Ridder M
28 Amine Benchaib M
37 Jakub Řezníček A
9 Laurens Symons A
Voorbeschouwing Standard Luik - Lokeren

Standard Luik en Lokeren treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Lokeren elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 0
Winst Lokeren 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 4e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Standard Luik - Lokeren Opstelling Standard Luik Opstelling Lokeren Live Standard Luik - Lokeren Live Standard Luik - Lokeren kijken Standard Luik - Lokeren kijken Live Standard Luik - Lokeren stream Standard Luik - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Lokeren Uitslag Standard Luik - Lokeren Statistieken Standard Luik - Lokeren Jupiler Pro League 2018/2019 Standard Luik - Lokeren wedden Standard Luik - Lokeren gokken Standard Luik - Lokeren Unibet