Nabeschouwing Zulte-Waregem - Anderlecht (1-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zondag 7 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Anderlecht (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Z. Bakkali, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Gerkens op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Zulte-Waregem de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Buffel. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Zulte-Waregem kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Anderlecht dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Zulte-Waregem - Anderlecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor F. Tardieu Zulte-Waregem
28' Wissel Zulte-Waregem Wissel D. Marcq voor F. Tardieu Zulte-Waregem
43' Doelpunt Anderlecht Doelpunt Z. Bakkali met assist van L. Dimata Anderlecht 0-1
52' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor Z. Bakkali Anderlecht
56' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor E. Demir Zulte-Waregem
68' Wissel Anderlecht Wissel A. Milić voor K. Saief Anderlecht
72' Wissel Anderlecht Wissel D. Mohammed voor Z. Bakkali Anderlecht
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor N. De Pauw Zulte-Waregem
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt P. Gerkens met assist van A. Saelemaekers Anderlecht 0-2
80' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor P. Gerkens Anderlecht
82' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor B. Sanneh Anderlecht
92' Wissel Anderlecht Wissel A. Najar voor L. Dimata Anderlecht
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Buffel Zulte-Waregem 1-2
95' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Bornauw Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Anderlecht
Opstellingen Zulte-Waregem - Anderlecht
De opstellingen van Zulte-Waregem en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.