Nabeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp (1-2) || Jupiler Pro League

Zaterdag 19 januari 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zaterdag 19 januari 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Regenboogstadion in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door D. Mbokani, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Refaelov op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Zulte-Waregem de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via T. Bongonda. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Zulte-Waregem kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Antwerp dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Antwerp
Goals
1
2
Gele kaarten
0
3
Aanvallen
92
98
Gevaarlijke aanvallen
63
50
Corners
10
4
Wissels
3
2
LIVE Zulte-Waregem - Antwerp 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
41' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van Buta Antwerp 0-1
45' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bolingi Antwerp
49' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov met assist van S. Juklerød Antwerp 0-2
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor N. De Pauw Zulte-Waregem
60' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjørdal voor F. Tardieu Zulte-Waregem
70' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Sylla voor S. Walsh Zulte-Waregem
74' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Yatabaré Antwerp
89' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor D. Mbokani Antwerp
92' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van M. Sylla Zulte-Waregem 1-2
93' Wissel Antwerp Wissel G. Hairemans voor L. Refaelov Antwerp
Opstellingen Zulte-Waregem - Antwerp
De opstellingen van Zulte-Waregem en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
23 Marco Bürki V
7 Thomas Buffel M
17 Mikael Soisalo M
8 Hicham Faik M
20 Henrik Rørvik Bjørdal A
19 Mamadou Sylla Diallo A
12 Chris Vianney Bedia A
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp

Zulte-Waregem en Antwerp treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 13e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zulte-Waregem - Antwerp Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Antwerp Live Zulte-Waregem - Antwerp Live Zulte-Waregem - Antwerp kijken Zulte-Waregem - Antwerp kijken Live Zulte-Waregem - Antwerp stream Zulte-Waregem - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Antwerp Uitslag Zulte-Waregem - Antwerp Statistieken Zulte-Waregem - Antwerp Jupiler Pro League 2018/2019 Zulte-Waregem - Antwerp wedden Zulte-Waregem - Antwerp gokken Zulte-Waregem - Antwerp Unibet