Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (4-0) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 11 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 4-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door T. Buffel, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Zulte-Waregem vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Buffel op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut volgde een derde treffer van Zulte-Waregem, waarmee H. Faik zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Zulte-Waregem in de 93e minuut, nadat D. Marcq de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - AS Eupen 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Buffel met assist van N. De Pauw Zulte-Waregem 1-0
38' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor C. Keita AS Eupen
38' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Buffel met assist van D. De fauw Zulte-Waregem 2-0
46' Wissel AS Eupen Wissel E. Ocansey voor D. Diagné AS Eupen
53' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Mulumba AS Eupen
56' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Faik met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem 3-0
60' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor F. Raspentino D. Pollet AS Eupen
66' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor F. Raspentino AS Eupen
72' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Laurent voor D. Miličević Zulte-Waregem
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Tardieu voor N. De Pauw Zulte-Waregem
93' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt D. Marcq Zulte-Waregem 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - AS Eupen
Opstellingen Zulte-Waregem - AS Eupen
De opstellingen van Zulte-Waregem en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen

Zulte-Waregem en AS Eupen treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 17 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 5
Winst AS Eupen 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 9e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 16e plaats.