Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (1-3) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zondag 3 maart 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Gent is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-3 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van V. Odjidja-Ofoe. Zulte-Waregem kwam in de 5e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Bongonda, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette J. David zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gent de leiding in de wedstrijd nam.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Gent vergroot nadat A. Sørloth de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Gent
Goals
1
3
Gele kaarten
1
2
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
57
67
Gevaarlijke aanvallen
34
39
Corners
3
3
Wissels
2
3
LIVE Zulte-Waregem - Gent 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Gent Doelpunt V. Odjidja-Ofoe met assist van J. David Gent 0-1
5' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt T. Bongonda met assist van S. Peeters Zulte-Waregem 1-1
55' Wissel Gent Wissel B. Verstraete voor A. Esiti Gent
59' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van J. Dompé Gent 1-2
62' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
62' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjørdal voor Idrissa Sylla Zulte-Waregem
63' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor F. Tardieu Zulte-Waregem
70' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor R. Yaremchuk Gent
73' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Rosted Gent
77' Wissel Gent Wissel S. Limbombe voor J. Dompé Gent
91' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
93' Doelpunt Gent Doelpunt A. Sørloth met assist van B. Dejaegere Gent 1-3
94' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Gent
Opstellingen Zulte-Waregem - Gent
De opstellingen van Zulte-Waregem en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gent zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
17 Mikael Soisalo M
5 Damien Marcq M
57 Mathieu De Smet M
22 Florian Tardieu M
7 Thomas Buffel M
20 Henrik Rørvik Bjørdal A
Formatie 4-2-3-1
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Gent

Zulte-Waregem en Gent treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 4 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 33 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zulte-Waregem als Gent wisten 12 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 9 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 12
Winst Gent 12
Gelijkspel 9
Totaal 33

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 11e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Zulte-Waregem - Gent Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Gent Live Zulte-Waregem - Gent Live Zulte-Waregem - Gent kijken Zulte-Waregem - Gent kijken Live Zulte-Waregem - Gent stream Zulte-Waregem - Gent Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Gent Uitslag Zulte-Waregem - Gent Statistieken Zulte-Waregem - Gent Jupiler Pro League 2018/2019 Zulte-Waregem - Gent wedden Zulte-Waregem - Gent gokken Zulte-Waregem - Gent Unibet