Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League

Zaterdag 16 februari 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zaterdag 16 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Regenboogstadion in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden (1-1)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Zulte-Waregem en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 75e minuut door S. Peeters, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Sint-Truiden het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 82e minuut was het namelijk Y. Boli die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden
Goals
1
1
Gele kaarten
3
1
Schoten op doel
3
0
Aanvallen
77
82
Gevaarlijke aanvallen
72
61
Corners
7
5
Wissels
2
2
LIVE Zulte-Waregem - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
17' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Seck Zulte-Waregem
29' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse Sint-Truiden
34' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor M. Baudry Zulte-Waregem
67' Wissel Sint-Truiden Wissel S. De Petter voor Jorge Teixeira Sint-Truiden
75' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt S. Peeters met assist van N. De Pauw Zulte-Waregem 1-0
76' Wissel Sint-Truiden Wissel M. Sylla voor A. De Sart Sint-Truiden
82' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van Pol García Sint-Truiden 1-1
86' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjørdal voor N. De Pauw Zulte-Waregem
89' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor M. Bürki Zulte-Waregem
Opstellingen Zulte-Waregem - Sint-Truiden
De opstellingen van Zulte-Waregem en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
25 Louis Bostyn K
5 Damien Marcq M
7 Thomas Buffel M
16 Urho Nissilä M
17 Mikael Soisalo M
57 Mathieu De Smet M
12 Chris Vianney Bedia A
20 Henrik Rørvik Bjørdal A
Formatie 4-2-3-1
Coach Marc Brys
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden

Zulte-Waregem en Sint-Truiden treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Sint-Truiden elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 0
Winst Sint-Truiden 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 12e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Zulte-Waregem - Sint-Truiden Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Sint-Truiden Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden kijken Zulte-Waregem - Sint-Truiden kijken Live Zulte-Waregem - Sint-Truiden stream Zulte-Waregem - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Sint-Truiden Uitslag Zulte-Waregem - Sint-Truiden Statistieken Zulte-Waregem - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2018/2019 Zulte-Waregem - Sint-Truiden wedden Zulte-Waregem - Sint-Truiden gokken Zulte-Waregem - Sint-Truiden Unibet