Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Donderdag 1 november 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het donderdag 1 november 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Standard Luik (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door M. Lestienne, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. De eerste goal viel in de eerste helft, na 23 minuten was het M. Lestienne die Standard Liège op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 66e minuut nadat H. Harbaoui namens Zulte-Waregem de bal tussen de palen wist te werken: 2-1. In de 69e minuut was het M. Sylla van Zulte-Waregem wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 3-1 scoorde. Namens Zulte-Waregem mocht M. Sylla in de 69e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-1. Na 80 minuten moest M. Sylla van Zulte-Waregem van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Zulte-Waregem de wedstrijd met 10 man moest vervolgen. Na 80 minuten moest opnieuw een speler het veld verlaten. Dit keer was het M. Sylla van Zulte-Waregem die van de scheidsrechter een rode kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Nicolas Laforge en eindigde de wedstrijd dus met een 3-1 stand in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - Standard Luik 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Standard Liège Doelpunt M. Lestienne met assist van C. Fai Standard Liège 0-1
31' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui Zulte-Waregem 1-1
47' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor E. Demir Zulte-Waregem
55' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
60' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela voor S. Bastien Standard Liège
60' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor R. Marin Standard Liège
66' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van M. Soisalo Zulte-Waregem 2-1
69' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Sylla Zulte-Waregem 3-1
71' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Lestienne Standard Liège
74' Wissel Standard Liège Wissel Orlando Sá voor M. Lestienne Standard Liège
80' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor M. Sylla Zulte-Waregem
92' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Bedia met assist van T. Bongonda Zulte-Waregem
94' Wissel Standard Liège Wissel T. Buffel voor H. Harbaoui Standard Liège
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Bedia voor T. Bongonda Zulte-Waregem
94' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Buffel voor H. Harbaoui Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - Standard Luik
Opstellingen Zulte-Waregem - Standard Luik
De opstellingen van Zulte-Waregem en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.