Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Anderlecht het zondag 2 februari 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Royal Excel Mouscron. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Royal Excel Mouscron live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Royal Excel Mouscron (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Royal Excel Mouscron is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door A. Colassin, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Anderlecht dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Anderlecht uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Anderlecht - Royal Excel Mouscron 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Royal Excel Mouscron teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Antonov Royal Excel Mouscron
36' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor L. Sobiech Royal Excel Mouscron
40' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
41' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor P. Žulj Anderlecht
46' Wissel Anderlecht Wissel K. Sardella voor E. Cobbaut Anderlecht
54' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Bakić voor S. Perica Royal Excel Mouscron
70' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Colassin met assist van P. Žulj Anderlecht 1-0
74' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Huyghebaert voor N. Antonov Royal Excel Mouscron
77' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Vlap Anderlecht
80' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel Aleix García voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
91' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor F. Amuzu Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Royal Excel Mouscron
Opstellingen Anderlecht - Royal Excel Mouscron
De opstellingen van Anderlecht en Royal Excel Mouscron zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Royal Excel Mouscron zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.