Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (0-0) || Jupiler Pro League

Vrijdag 25 oktober 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het vrijdag 25 oktober 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Kehrweg Stadium in Eupen.

Via de AS Eupen - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen AS Eupen en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Frederik Geldhof niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Anderlecht
Gele kaarten
4
0
Aanvallen
54
69
Gevaarlijke aanvallen
21
28
Corners
3
4
Wissels
3
1
LIVE AS Eupen - Anderlecht 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor N. Schouterden AS Eupen
58' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
76' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor A. Trebel Anderlecht
80' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor B. O. Jon AS Eupen
82' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Bolingi AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel S. Marreh voor J. Cools AS Eupen
87' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor J. Amat AS Eupen
91' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor B. O. Jon AS Eupen
Opstellingen AS Eupen - Anderlecht
De opstellingen van AS Eupen en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Beñat San José Gil
Formatie 4-2-3-1
Coach Franky Vercauteren
Voorbeschouwing AS Eupen - Anderlecht

AS Eupen en Anderlecht treffen elkaar in de 12e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Frederik Geldhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en Anderlecht elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Anderlecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 14e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Anderlecht Opstelling AS Eupen Opstelling Anderlecht Live AS Eupen - Anderlecht Live AS Eupen - Anderlecht kijken AS Eupen - Anderlecht kijken Live AS Eupen - Anderlecht stream AS Eupen - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht Uitslag AS Eupen - Anderlecht Statistieken AS Eupen - Anderlecht Jupiler Pro League 2019/2020 AS Eupen - Anderlecht wedden AS Eupen - Anderlecht gokken AS Eupen - Anderlecht Unibet