Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (1-0) || Jupiler Pro League

Zondag 8 december 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het zondag 8 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Kehrweg Stadium in Eupen.

Via de AS Eupen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door C. Embalo, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor AS Eupen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - KV Oostende
Goals
1
0
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
110
105
Gevaarlijke aanvallen
68
67
Corners
6
8
Wissels
3
3
LIVE AS Eupen - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor M. Jonckheere KV Oostende
64' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor S. Blondelle AS Eupen
67' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor M. Jonckheere KV Oostende
78' Doelpunt AS Eupen Doelpunt C. Embalo met assist van B. O. Jon AS Eupen 1-0
81' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor B. O. Jon AS Eupen
84' Wissel KV Oostende Wissel R. Vargas voor K. Vandendriessche KV Oostende
87' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor A. Hjulsager KV Oostende
88' Wissel AS Eupen Wissel S. Marreh voor J. Bolingi AS Eupen
Opstellingen AS Eupen - KV Oostende
De opstellingen van AS Eupen en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Beñat San José Gil
Formatie 4-3-3
Coach Kåre Hedley Ingebrigtsen
Voorbeschouwing AS Eupen - KV Oostende

AS Eupen en KV Oostende treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat AS Eupen en KV Oostende elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst KV Oostende 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 13e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
AS Eupen - KV Oostende Opstelling AS Eupen Opstelling KV Oostende Live AS Eupen - KV Oostende Live AS Eupen - KV Oostende kijken AS Eupen - KV Oostende kijken Live AS Eupen - KV Oostende stream AS Eupen - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - KV Oostende Uitslag AS Eupen - KV Oostende Statistieken AS Eupen - KV Oostende Jupiler Pro League 2019/2020 AS Eupen - KV Oostende wedden AS Eupen - KV Oostende gokken AS Eupen - KV Oostende Unibet