Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (0-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt AS Eupen het zaterdag 31 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Kevin Van Damme geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door Y. Boli, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Boli op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden.

LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Wissel AS Eupen Wissel M. Laurent voor S. Keita AS Eupen
40' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van S. De Ridder Sint-Truiden 0-1
46' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Marreh AS Eupen
59' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van I. Sankhon Sint-Truiden 0-2
64' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor S. Gnaka AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel F. Ciampichetti voor J. Cools AS Eupen
78' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Goncalves Sousa voor E. Acolatse Sint-Truiden
79' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor F. Ciampichetti AS Eupen
84' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Suzuki voor A. De Bruyn Sint-Truiden
86' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Schmidt Sint-Truiden
90' Wissel Sint-Truiden Wissel S. van Dessel voor S. De Ridder Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sint-Truiden
Opstellingen AS Eupen - Sint-Truiden
De opstellingen van AS Eupen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden

AS Eupen en Sint-Truiden treffen elkaar in de 6e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 3 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AS Eupen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 2
Winst Sint-Truiden 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 15e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 12e plaats.