Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (1-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt AS Eupen het zaterdag 23 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Standard Luik (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door P. MPoku, waarmee Standard Liège met 0-1 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 57e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Schouterden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette S. Bastien zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Standard Luik dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AS Eupen - Standard Luik 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Cools AS Eupen
14' Doelpunt Standard Liège Doelpunt P. MPoku met assist van Z. Vanheusden Standard Liège 0-1
45' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. Verdon AS Eupen
57' Doelpunt AS Eupen Doelpunt N. Schouterden met assist van B. O. Jon AS Eupen 1-1
65' Wissel Standard Liège Wissel M. Lestienne voor S. Amallah Standard Liège
65' Wissel Standard Liège Wissel O. Oulare voor R. Emond Standard Liège
77' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor B. O. Jon AS Eupen
80' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Bolingi AS Eupen
82' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
84' Wissel AS Eupen Wissel Y. Toyokawa voor D. Milicevic AS Eupen
86' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor N. Schouterden AS Eupen
93' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Bastien Standard Liège 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Standard Luik
Opstellingen AS Eupen - Standard Luik
De opstellingen van AS Eupen en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing AS Eupen - Standard Luik

AS Eupen en Standard Luik treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 5 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AS Eupen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AS Eupen 2
Winst Standard Luik 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 12e positie staat, terwijl we Standard Luik terugvinden op de 3e plaats.