Nabeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem (1-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt AS Eupen het zaterdag 14 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem (1-1)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen AS Eupen en Zulte-Waregem geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor E. Pletinckx in de 42e minuut, waardoor Zulte-Waregem met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het C. Larin die Zulte-Waregem op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte B. O. Jon namens AS Eupen in de 64e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Zulte-Waregem
Goals
1
1
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
3
Schoten totaal
13
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
118
88
Gevaarlijke aanvallen
72
31
Corners
5
2
Wissels
3
3
LIVE AS Eupen - Zulte-Waregem 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor L. Zarandia Zulte-Waregem
42' Rode kaart Zulte-Waregem Rode kaart voor E. Pletinckx Zulte-Waregem
47' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
47' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Penaranda AS Eupen
49' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt C. Larin Zulte-Waregem 0-1
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel A. Sissako voor L. Zarandia Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Humphreys voor O. Govea Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel G. Bruno voor D. Oberlin Zulte-Waregem
57' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor J. Amat AS Eupen
58' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor J. Cools AS Eupen
58' Wissel AS Eupen Wissel D. Milicevic voor S. Keita AS Eupen
64' Doelpunt AS Eupen Doelpunt B. O. Jon met assist van D. Milicevic AS Eupen 1-1
78' Wissel AS Eupen Wissel F. Ciampichetti voor S. Blondelle AS Eupen
88' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor D. Milicevic AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Zulte-Waregem
Opstellingen AS Eupen - Zulte-Waregem
De opstellingen van AS Eupen en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Beñat San José Gil
Formatie 5-4-1
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
44 Eike Bansen K
14 Sandy Walsh V
4 Gideon Mensah V
33 Cameron Humphreys V
6 Abdoulaye Sissako M
19 Gianni Bruno A
20 Henrik Rørvik Bjørdal A
Voorbeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem

AS Eupen en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 23 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Zulte-Waregem. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Zulte-Waregem favoriet. 7 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor AS Eupen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 0
Winst Zulte-Waregem 7
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 15e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Zulte-Waregem Opstelling AS Eupen Opstelling Zulte-Waregem Live AS Eupen - Zulte-Waregem Live AS Eupen - Zulte-Waregem kijken AS Eupen - Zulte-Waregem kijken Live AS Eupen - Zulte-Waregem stream AS Eupen - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Zulte-Waregem Uitslag AS Eupen - Zulte-Waregem Statistieken AS Eupen - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2019/2020 AS Eupen - Zulte-Waregem wedden AS Eupen - Zulte-Waregem gokken AS Eupen - Zulte-Waregem Unibet