Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 2 februari 2020 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Club Brugge het zondag 2 februari 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Antwerp (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Antwerp is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door H. Vanaken, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Club Brugge de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Club Brugge - Antwerp 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Dennis Club Brugge
27' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor Ivo Rodrigues Antwerp
28' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
46' Wissel Club Brugge Wissel M. Krmenčík voor E. Dennis Club Brugge
58' Wissel Antwerp Wissel K. Mirallas voor K. Miyoshi Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel S. Defour voor Ivo Rodrigues Antwerp
80' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor C. De Ketelaere Club Brugge
84' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van S. Schrijvers Club Brugge 1-0
87' Wissel Antwerp Wissel Z. Gano voor Buta Antwerp
89' Wissel Club Brugge Wissel M. Mitrović voor K. Diatta Club Brugge
91' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Sobol Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Antwerp
Opstellingen Club Brugge - Antwerp
De opstellingen van Club Brugge en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-1-2-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-1-2-3
Coach Philippe Clement
Formatie 4-5-1
Coach László Bölöni
Voorbeschouwing Club Brugge - Antwerp

Club Brugge en Antwerp treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Antwerp slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 3
Winst Antwerp 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.