Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (0-0) || Jupiler Pro League

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (0-0)

In de Jupiler Pro League heeft de wedstrijd tussen Club Brugge en AS Eupen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Club Brugge dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. AS Eupen kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bram Van Driessche niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - AS Eupen
Balbezit
69%
31%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
1
2
Schoten op doel
0
2
Aanvallen
109
59
Gevaarlijke aanvallen
86
34
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - AS Eupen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor M. Koch AS Eupen
46' Wissel Club Brugge Wissel R. Vormer voor S. Schrijvers Club Brugge
46' Wissel Club Brugge Wissel C. Mata voor B. Mechele Club Brugge
57' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Gnaka AS Eupen
59' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Y. Toyokawa AS Eupen
69' Wissel Club Brugge Wissel K. Diatta voor E. Dennis Club Brugge
72' Wissel AS Eupen Wissel N. Schouterden voor Y. Toyokawa AS Eupen
77' Wissel AS Eupen Wissel X. Molina voor J. Amani AS Eupen
82' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor C. Mata Club Brugge
89' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor L. Rocha Miramar AS Eupen
93' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
94' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
Opstellingen Club Brugge - AS Eupen
De opstellingen van Club Brugge en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Philippe Clement
Formatie 4-4-2
Coach Beñat San José Gil
Voorbeschouwing Club Brugge - AS Eupen

Club Brugge en AS Eupen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Club Brugge en AS Eupen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 0
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Club Brugge - AS Eupen Opstelling Club Brugge Opstelling AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen kijken Club Brugge - AS Eupen kijken Live Club Brugge - AS Eupen stream Club Brugge - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen Uitslag Club Brugge - AS Eupen Statistieken Club Brugge - AS Eupen Jupiler Pro League 2019/2020 Club Brugge - AS Eupen wedden Club Brugge - AS Eupen gokken Club Brugge - AS Eupen Unibet