Nabeschouwing Gent - AS Eupen (6-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Gent het zondag 4 augustus 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - AS Eupen (6-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 6-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Koch zette Gent op een 1-0 voorsprong in de 2e minuut van de wedstrijd. Gent vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Ngadeu-Ngadjui op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee R. Bezus zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

R. Yaremchuk zette Gent even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Lawrence Visser toegekende penalty wist te benutten. Na 63 minuten wist AS Eupen eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Blondelle bracht het de achterstand terug tot 4-1. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 90e minuut was het R. Bezus van Gent wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Gent mocht J. David in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser bij een 6-1 eindstand in het voordeel van Gent.

Wedstrijdstatistieken Gent - AS Eupen
Goals
6
1
Gele kaarten
0
2
Aanvallen
78
65
Gevaarlijke aanvallen
63
35
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Gent - AS Eupen 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Eigen doelpunt Gent Eigen doelpunt M. Koch Gent 1-0
9' Doelpunt Gent Doelpunt M. Ngadeu-Ngadjui met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 2-0
33' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus met assist van M. Lustig Gent 3-0
39' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Blondelle AS Eupen
41' Penalty Gent Penalty R. Yaremchuk Gent 4-0
57' Wissel Gent Wissel A. Castro-Montes voor M. Lustig Gent
58' Wissel AS Eupen Wissel J. Amat voor F. Ciampichetti AS Eupen
58' Wissel AS Eupen Wissel Y. Toyokawa voor M. Laurent AS Eupen
60' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jordi Amat AS Eupen
63' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Blondelle met assist van Y. Toyokawa AS Eupen 4-1
63' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor V. Odjidja-Ofoe Gent
68' Wissel Gent Wissel L. Depoitre voor R. Yaremchuk Gent
73' Wissel AS Eupen Wissel Rocha Miramar voor Carlos Embalo AS Eupen
90' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus met assist van A. Castro-Montes Gent 5-1
92' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van A. Castro-Montes Gent 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - AS Eupen
Opstellingen Gent - AS Eupen
De opstellingen van Gent en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jess Thorup
Formatie 4-2-3-1
Coach Beñat San José Gil
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
30 Romain Matthys K
5 Jordi Amat Maas V
32 Andreas Beck V
18 Nils Schouterden M
26 Jens Cools M
97 Leonardo Miramar Rocha A
20 Yuta Toyokawa A
Voorbeschouwing Gent - AS Eupen

Gent en AS Eupen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 9 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 5
Winst AS Eupen 2
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 9e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gent - AS Eupen Opstelling Gent Opstelling AS Eupen Live Gent - AS Eupen Live Gent - AS Eupen kijken Gent - AS Eupen kijken Live Gent - AS Eupen stream Gent - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Gent - AS Eupen Uitslag Gent - AS Eupen Statistieken Gent - AS Eupen Jupiler Pro League 2019/2020 Gent - AS Eupen wedden Gent - AS Eupen gokken Gent - AS Eupen Unibet