Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Gent het zondag 15 september 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Mechelen (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 3-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Yaremchuk, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Gent vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Gent, waarmee L. Depoitre zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Lardot, waardoor Gent dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Gent - Mechelen
Goals
3
0
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
11
4
Schoten op doel
10
0
Aanvallen
83
52
Gevaarlijke aanvallen
67
31
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Gent - Mechelen 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Hairemans Mechelen
19' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
28' Gele kaart Gent Gele kaart voor J. David Gent
29' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 1-0
31' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van M. Lustig Gent 2-0
40' Wissel Gent Wissel C. Coosemans voor T. Kaminski Gent
46' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre Gent 3-0
46' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor G. Hairemans Mechelen
46' Wissel Mechelen Wissel A. Vranckx voor T. Peyre Mechelen
56' Wissel Gent Wissel D. Bronn voor E. Owusu Gent
69' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor D. Vanzeir Mechelen
73' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Bateau Mechelen
73' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor J. David Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Mechelen
Opstellingen Gent - Mechelen
De opstellingen van Gent en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Jess Thorup
Formatie 5-4-1
Coach Wouter Vrancken
Voorbeschouwing Gent - Mechelen

Gent en Mechelen treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 10
Winst Mechelen 6
Gelijkspel 6
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 7e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gent - Mechelen Opstelling Gent Opstelling Mechelen Live Gent - Mechelen Live Gent - Mechelen kijken Gent - Mechelen kijken Live Gent - Mechelen stream Gent - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Gent - Mechelen Uitslag Gent - Mechelen Statistieken Gent - Mechelen Jupiler Pro League 2019/2020 Gent - Mechelen wedden Gent - Mechelen gokken Gent - Mechelen Unibet