Nabeschouwing Kortrijk - Gent (0-2) || Jupiler Pro League

Zondag 1 december 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Kortrijk het zondag 1 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Gent (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Gent is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door R. Bezus, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 62e minuut voor dat Gent via V. Odjidja-Ofoe op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Gent
Gele kaarten
3
3
Aanvallen
115
135
Gevaarlijke aanvallen
64
76
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Kortrijk - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus Gent 0-1
22' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor L. Azouni Kortrijk
28' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Bezus Gent
45' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
61' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor V. Kovacevic Kortrijk
62' Penalty Gent Penalty V. Odjidja-Ofoe Gent 0-2
62' Wissel Kortrijk Wissel F. Selemanie voor E. Ocansey Kortrijk
67' Wissel Kortrijk Wissel H. van der Bruggen voor E. Rolland Kortrijk
69' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor H. Kage Kortrijk
75' Wissel Gent Wissel J. David voor R. Bezus Gent
77' Wissel Gent Wissel L. Verstraete voor V. Odjidja-Ofoe Gent
79' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Castro-Montes Gent
80' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Tuta Kortrijk
88' Wissel Gent Wissel M. Lustig voor M. Ngadeu-Ngadjui Gent
Opstellingen Kortrijk - Gent
De opstellingen van Kortrijk en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gent zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Yves Vanderhaeghe
Formatie 4-1-3-2
Coach Jess Thorup
Voorbeschouwing Kortrijk - Gent

Kortrijk en Gent treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Gent elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Gent 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 13e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Gent Opstelling Kortrijk Opstelling Gent Live Kortrijk - Gent Live Kortrijk - Gent kijken Kortrijk - Gent kijken Live Kortrijk - Gent stream Kortrijk - Gent Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Gent Uitslag Kortrijk - Gent Statistieken Kortrijk - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Kortrijk - Gent wedden Kortrijk - Gent gokken Kortrijk - Gent Unibet