Nabeschouwing Kortrijk - Mechelen (2-3) || Jupiler Pro League

Vrijdag 20 september 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Kortrijk het vrijdag 20 september 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Mechelen (2-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door J. Stojanovic, waarmee Kortrijk met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Vanzeir, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette R. Schoofs zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mechelen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Mechelen vergroot nadat D. Vanzeir de 1-3 wist te scoren. In de 81e minuut werd de stand op 2-3 gezet na een benutte penalty van Kortrijk speler I. Mboyo.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Erik Lambrechts en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Mechelen.

Wedstrijdstatistieken Kortrijk - Mechelen
Goals
2
3
Gele kaarten
0
3
Aanvallen
95
67
Gevaarlijke aanvallen
44
40
Corners
7
2
Wissels
3
3
LIVE Kortrijk - Mechelen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor S. Bateau Mechelen
38' Doelpunt Kortrijk Doelpunt J. Stojanovic met assist van I. Mboyo Kortrijk 1-0
46' Wissel Mechelen Wissel J. van Damme voor A. Vranckx Mechelen
53' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Vanzeir Mechelen 1-1
57' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs Mechelen 1-2
62' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Vanzeir met assist van O. Kaya Mechelen 1-3
65' Wissel Kortrijk Wissel E. Rolland voor H. van der Bruggen Kortrijk
72' Wissel Kortrijk Wissel H. Kage voor A. Ajagun Kortrijk
75' Wissel Mechelen Wissel J. Vanlerberghe voor G. Hairemans Mechelen
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Van Cleemput Mechelen
81' Penalty Kortrijk Penalty I. Mboyo Kortrijk 2-3
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor R. Schoofs Mechelen
84' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor D. Vanzeir Mechelen
92' Wissel Kortrijk Wissel I. Ezekiel voor J. Stojanovic Kortrijk
Opstellingen Kortrijk - Mechelen
De opstellingen van Kortrijk en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Yves Vanderhaeghe
Wissels Kortrijk
# Speler Pos.
21 Adam Jakubech K
29 Andriy Batsula V
3 Brendan Hines-Ike V
10 Hervé Kage M
5 Larry Azouni M
26 Elohim Rolland M
39 Imoh Ezekiel A
51 Eric Ocansey A
Formatie 4-4-2
Coach Wouter Vrancken
Voorbeschouwing Kortrijk - Mechelen

Kortrijk en Mechelen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kortrijk en Mechelen elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Kortrijk 0
Winst Mechelen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 11e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kortrijk - Mechelen Opstelling Kortrijk Opstelling Mechelen Live Kortrijk - Mechelen Live Kortrijk - Mechelen kijken Kortrijk - Mechelen kijken Live Kortrijk - Mechelen stream Kortrijk - Mechelen Fox Sports Nabeschouwing Kortrijk - Mechelen Uitslag Kortrijk - Mechelen Statistieken Kortrijk - Mechelen Jupiler Pro League 2019/2020 Kortrijk - Mechelen wedden Kortrijk - Mechelen gokken Kortrijk - Mechelen Unibet