Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt KV Oostende het zaterdag 1 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Sint-Truiden is geëindigd in een 1-0 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door F. Sakala, waarmee KV Oostende met 1-0 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg R. Bushiri van Sint-Truiden voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Sint-Truiden de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor KV Oostende de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Sint-Truiden
Goals
1
0
Balbezit
38%
62%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
98
120
Gevaarlijke aanvallen
52
67
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE KV Oostende - Sint-Truiden 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Hjulsager KV Oostende
39' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bushiri Sint-Truiden
55' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor A. Hjulsager KV Oostende
58' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala KV Oostende 1-0
61' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor C. Durkin Sint-Truiden
65' Wissel Sint-Truiden Wissel Alan Sousa voor J. Botaka Sint-Truiden
81' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor W. Janssens Sint-Truiden
82' Wissel KV Oostende Wissel Renato Neto voor A. Niane KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel I. Sylla voor F. Sakala KV Oostende
90' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor R. Bushiri Sint-Truiden
92' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Sint-Truiden
Opstellingen KV Oostende - Sint-Truiden
De opstellingen van KV Oostende en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 4-1-3-2
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
35 Tibo Herbots K
24 Mory Konate V
23 Tatsuya Ito M
12 Samuel Asamoah A
27 Mathieu Troonbeeckx A
50 Alan Goncalves Sousa A
29 Elton Acolatse A
Voorbeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden

KV Oostende en Sint-Truiden treffen elkaar in de 24e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 5 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor KV Oostende. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 1
Winst Sint-Truiden 5
Gelijkspel 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 15e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 10e plaats.

Tags
KV Oostende - Sint-Truiden Opstelling KV Oostende Opstelling Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden kijken KV Oostende - Sint-Truiden kijken Live KV Oostende - Sint-Truiden stream KV Oostende - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden Uitslag KV Oostende - Sint-Truiden Statistieken KV Oostende - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2019/2020 KV Oostende - Sint-Truiden wedden KV Oostende - Sint-Truiden gokken KV Oostende - Sint-Truiden Unibet