Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (2-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 3 november 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Mechelen het zondag 3 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Sporting Charleroi (2-2)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Mechelen en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door K. Rezaei, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. Mechelen kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Kaya, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette N. Fortuna zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam.

N. Storm zette Mechelen even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Jonathan Lardot toegekende penalty wist te benutten. Mechelen kreeg een penalty toegewezen in de 60e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond N. Storm die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 2-2 tussenstand op het scorebord bleef staan.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Mechelen - Sporting Charleroi 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 0-1
15' Doelpunt Mechelen Doelpunt O. Kaya Mechelen 1-1
32' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt N. Fortuna Sporting Charleroi 1-2
38' Penalty Mechelen Penalty N. Storm Mechelen 2-2
44' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Nicholson voor C. Diandy Sporting Charleroi
60' Penalty gemist Mechelen Penalty gemist N. Storm Mechelen
74' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor M. Bruno Sporting Charleroi
78' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor D. Vanzeir Mechelen
79' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor N. Storm Mechelen
88' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor R. Schoofs Mechelen
90' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor C. Tainmont Mechelen
91' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Sporting Charleroi
Opstellingen Mechelen - Sporting Charleroi
De opstellingen van Mechelen en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.