Nabeschouwing Mechelen - Waasland-Beveren (4-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 22 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Mechelen het zaterdag 22 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - Waasland-Beveren (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en Waasland-Beveren is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door I. de Camargo, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Peyre op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Mechelen, waarmee J. Van Damme zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Mechelen in de 93e minuut, nadat W. Togui de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Mechelen.

LIVE Mechelen - Waasland-Beveren 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Mechelen Doelpunt I. de Camargo met assist van N. Storm Mechelen 1-0
12' Doelpunt Mechelen Doelpunt T. Peyre met assist van R. Schoofs Mechelen 2-0
42' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
52' Doelpunt Mechelen Doelpunt J. Van Damme Mechelen 3-0
57' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor J. Schrijvers Waasland-Beveren
61' Wissel Mechelen Wissel D. Vanzeir voor A. Vranckx Mechelen
64' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor J. Schrijvers Waasland-Beveren
68' Wissel Waasland-Beveren Wissel B. Badibanga voor T. Dierckx Waasland-Beveren
74' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor I. de Camargo Mechelen
81' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
85' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milošević voor D. Sula Waasland-Beveren
93' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui Mechelen 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - Waasland-Beveren
Opstellingen Mechelen - Waasland-Beveren
De opstellingen van Mechelen en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.