Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - KV Oostende (3-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 8 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - KV Oostende (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en KV Oostende is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Royal Excel Mouscron. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Bataille, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Royal Excel Mouscron kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Sobiech, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette S. Perica zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Royal Excel Mouscron de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Royal Excel Mouscron vergroot nadat F. Olinga de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Royal Excel Mouscron.

LIVE Royal Excel Mouscron - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt KV Oostende Doelpunt J. Bataille KV Oostende 0-1
57' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel M. Bakić voor B. Van Durmen Royal Excel Mouscron
61' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt L. Sobiech met assist van A. Ciranni Royal Excel Mouscron 1-1
64' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
72' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel S. Perica voor J. Osabutey Royal Excel Mouscron
83' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt S. Perica met assist van A. Ciranni Royal Excel Mouscron 2-1
87' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Olinga Royal Excel Mouscron 3-1
88' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor A. Palaversa KV Oostende
88' Wissel KV Oostende Wissel A. Hjulsager voor L. Verstraete KV Oostende
89' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel J. Huyghebaert voor Aleix García Royal Excel Mouscron
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - KV Oostende
Opstellingen Royal Excel Mouscron - KV Oostende
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.