Nabeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 11 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sporting Charleroi het zondag 11 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Fall, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Refaelov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Sporting Charleroi om te scoren. J. Perbet was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Perbet namens Sporting Charleroi in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Antwerp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Jukleroed Antwerp
60' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 1-0
60' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor I. Rodrigues Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor A. Baby Antwerp
70' Wissel Antwerp Wissel J. Bolingi voor M. Hongla Antwerp
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor R. Morioka Sporting Charleroi
75' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov Antwerp 1-1
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Bedia Sporting Charleroi
82' Penalty gemist Sporting Charleroi Penalty gemist J. Perbet Sporting Charleroi
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor M. Bruno Sporting Charleroi
90' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet Sporting Charleroi 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Antwerp
Opstellingen Sporting Charleroi - Antwerp
De opstellingen van Sporting Charleroi en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.