Nabeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp (2-1) || Jupiler Pro League

Zondag 11 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Sporting Charleroi het zondag 11 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Antwerp is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door M. Fall, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Antwerp kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Refaelov, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 82e minuut was de ideale kans voor Sporting Charleroi om te scoren. J. Perbet was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat J. Perbet namens Sporting Charleroi in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nathan Verboomen, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Antwerp
Goals
2
1
Gele kaarten
0
1
Aanvallen
92
98
Gevaarlijke aanvallen
53
73
Corners
5
4
Wissels
3
3
LIVE Sporting Charleroi - Antwerp 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Jukleroed Antwerp
60' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 1-0
60' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor I. Rodrigues Antwerp
69' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor A. Baby Antwerp
70' Wissel Antwerp Wissel J. Bolingi voor M. Hongla Antwerp
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor R. Morioka Sporting Charleroi
75' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov Antwerp 1-1
79' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor C. Bedia Sporting Charleroi
82' Penalty gemist Sporting Charleroi Penalty gemist J. Perbet Sporting Charleroi
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Niane voor M. Bruno Sporting Charleroi
90' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt J. Perbet Sporting Charleroi 2-1
Opstellingen Sporting Charleroi - Antwerp
De opstellingen van Sporting Charleroi en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Karim Belhocine
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
40 Rémy Descamps K
4 Maxime Busi V
23 Steeven Willems V
6 Gjoko Zajkov V
7 David Henen M
22 Gaëtan Hendrickx M
28 Ken Nkuba Tshiend A
9 Adama Niane A
10 Jérémy Perbet A
Formatie 4-5-1
Coach László Bölöni
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp

Sporting Charleroi en Antwerp treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sporting Charleroi en Antwerp elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 0
Winst Antwerp 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 11e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sporting Charleroi - Antwerp Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Antwerp Live Sporting Charleroi - Antwerp Live Sporting Charleroi - Antwerp kijken Sporting Charleroi - Antwerp kijken Live Sporting Charleroi - Antwerp stream Sporting Charleroi - Antwerp Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Antwerp Uitslag Sporting Charleroi - Antwerp Statistieken Sporting Charleroi - Antwerp Jupiler Pro League 2019/2020 Sporting Charleroi - Antwerp wedden Sporting Charleroi - Antwerp gokken Sporting Charleroi - Antwerp Unibet