Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (2-1) || Jupiler Pro League

Zondag 1 december 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Standard Luik het zondag 1 december 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 2-1 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Amallah, waarmee Standard Liège met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Omolo, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut zette F. Avenatti zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Standard Liège de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erik Lambrechts, waardoor Standard Luik dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Cercle Brugge
Goals
2
1
Gele kaarten
1
4
Aanvallen
118
117
Gevaarlijke aanvallen
76
61
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Standard Luik - Cercle Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Cassaert Cercle Brugge
28' Doelpunt Standard Liège Doelpunt S. Amallah met assist van O. Oulare Standard Liège 1-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Foster voor A. Cassaert Cercle Brugge
47' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Omolo Cercle Brugge
50' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Z. Vanheusden Standard Liège
63' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Foster Cercle Brugge
64' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor O. Oulare Standard Liège
64' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Gory voor K. Hazard Cercle Brugge
71' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Panzo Cercle Brugge
71' Wissel Standard Liège Wissel D. Cop voor P. MPoku Standard Liège
75' Wissel Cercle Brugge Wissel I. Saadi voor C. Dekuyper Cercle Brugge
75' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt J. Omolo met assist van J. Panzo Cercle Brugge 1-1
85' Wissel Standard Liège Wissel R. Emond voor M. Carcela-Gonzalez Standard Liège
92' Doelpunt Standard Liège Doelpunt F. Avenatti met assist van S. Amallah Standard Liège 2-1
Opstellingen Standard Luik - Cercle Brugge
De opstellingen van Standard Luik en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Bernd Storck
Wissels Cercle Brugge
# Speler Pos.
25 Merveille Goblet K
3 Julien Serrano V
20 Kévin Hoggas M
21 Stephane Omeonga M
9 Idriss Saadi A
13 Lyle Foster A
28 Alimami Gory A
Voorbeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge

Standard Luik en Cercle Brugge treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Standard Luik en Cercle Brugge elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 0
Winst Cercle Brugge 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 4e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Standard Luik - Cercle Brugge Opstelling Standard Luik Opstelling Cercle Brugge Live Standard Luik - Cercle Brugge Live Standard Luik - Cercle Brugge kijken Standard Luik - Cercle Brugge kijken Live Standard Luik - Cercle Brugge stream Standard Luik - Cercle Brugge Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Cercle Brugge Uitslag Standard Luik - Cercle Brugge Statistieken Standard Luik - Cercle Brugge Jupiler Pro League 2019/2020 Standard Luik - Cercle Brugge wedden Standard Luik - Cercle Brugge gokken Standard Luik - Cercle Brugge Unibet