Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 30 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door G. Bruno, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Zulte-Waregem.

LIVE Zulte-Waregem - AS Eupen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno met assist van I. Seck Zulte-Waregem 1-0
25' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. de Fauw Zulte-Waregem
47' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Baudry voor O. Deschacht Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Burki voor M. Baudry Zulte-Waregem
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
66' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor S. Blondelle AS Eupen
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. Ebrahimi AS Eupen
83' Wissel AS Eupen Wissel A. Penaranda voor O. Ebrahimi AS Eupen
83' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - AS Eupen
Opstellingen Zulte-Waregem - AS Eupen
De opstellingen van Zulte-Waregem en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - AS Eupen

Zulte-Waregem en AS Eupen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Zulte-Waregem favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 7
Winst AS Eupen 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 7e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 12e plaats.