Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (0-3) || Jupiler Pro League

Zondag 19 januari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League neemt Zulte-Waregem het zondag 19 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Regenboogstadion in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Zulte-Waregem en Genk is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Genk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door K. Thorstvedt, waarmee Genk met 0-1 de leiding nam. Genk vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Ito op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Genk, waarmee T. Bongonda zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Genk dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Zulte-Waregem - Genk
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
6
7
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
126
120
Gevaarlijke aanvallen
71
69
Corners
6
4
Wissels
2
3
LIVE Zulte-Waregem - Genk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Doelpunt Genk Doelpunt K. Thorstvedt met assist van P. Onuachu Genk 0-1
50' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Maehle Genk
55' Doelpunt Genk Doelpunt J. Ito Genk 0-2
61' Wissel Genk Wissel J. Lucumi voor S. Berge Genk
63' Doelpunt Genk Doelpunt T. Bongonda met assist van G. Coucke Genk 0-3
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Zarandia voor D. Marcq Zulte-Waregem
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjordal voor C. Larin Zulte-Waregem
70' Gele kaart Genk Gele kaart voor T. Bongonda Genk
72' Wissel Genk Wissel J. Paintsil voor K. Thorstvedt Genk
82' Wissel Genk Wissel B. Limbombe voor J. Uronen Genk
Opstellingen Zulte-Waregem - Genk
De opstellingen van Zulte-Waregem en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Francky Dury
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - Genk

Zulte-Waregem en Genk treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Zulte-Waregem en Genk elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Zulte-Waregem 0
Winst Genk 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 7e positie staat, terwijl we Genk terugvinden op de 8e plaats.

Tags
Zulte-Waregem - Genk Opstelling Zulte-Waregem Opstelling Genk Live Zulte-Waregem - Genk Live Zulte-Waregem - Genk kijken Zulte-Waregem - Genk kijken Live Zulte-Waregem - Genk stream Zulte-Waregem - Genk Fox Sports Nabeschouwing Zulte-Waregem - Genk Uitslag Zulte-Waregem - Genk Statistieken Zulte-Waregem - Genk Jupiler Pro League 2019/2020 Zulte-Waregem - Genk wedden Zulte-Waregem - Genk gokken Zulte-Waregem - Genk Unibet