Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (4-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 3 april 2022 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Anderlecht het zondag 3 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sporting Charleroi (4-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sporting Charleroi is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 4-0 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door C. Kouame, waarmee Anderlecht met 1-0 de leiding nam. Anderlecht vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Zirkzee op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van Anderlecht, waarmee F. Amuzu zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Anderlecht in de 86e minuut, nadat M. Murillo de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Anderlecht.

LIVE Anderlecht - Sporting Charleroi 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Anderlecht Doelpunt C. Kouame met assist van Y. Verschaeren Anderlecht 1-0
37' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor Y. Verschaeren Anderlecht
60' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor K. Olsson Anderlecht
62' Doelpunt Anderlecht Doelpunt J. Zirkzee met assist van C. Kouame Anderlecht 2-0
64' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor V. Bayo Sporting Charleroi
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel I. Mbenza voor J. Tchatchoua Sporting Charleroi
70' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor D. Heymans Sporting Charleroi
73' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor L. Refaelov Anderlecht
73' Wissel Anderlecht Wissel B. Raman voor J. Zirkzee Anderlecht
79' Doelpunt Anderlecht Doelpunt F. Amuzu met assist van S. Gomez Anderlecht 3-0
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Morioka voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
80' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Zaroury voor V. Bayo Sporting Charleroi
84' Wissel Anderlecht Wissel B. Mykhaylichenko voor S. Gomez Anderlecht
84' Wissel Anderlecht Wissel M. Kana voor K. Olsson Anderlecht
85' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
86' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Murillo Anderlecht 4-0
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Wasinski voor A. Zorgane Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sporting Charleroi
Opstellingen Anderlecht - Sporting Charleroi
De opstellingen van Anderlecht en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.