Nabeschouwing Antwerp - AS Eupen (4-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Donderdag 16 december 2021 - 18:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het donderdag 16 december 2021 om 18:45 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - AS Eupen (4-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 4-2 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Samatta, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. Antwerp vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Benson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist AS Eupen de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Keita.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat R. Nainggolan de 3-1 wist te scoren. In de 77e minuut kwam AS Eupen weer dichterbij, nadat S. Prevljak de stand terug wist te brengen naar 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 95e minuut en kwam op naam te staan van Antwerp speler B. Verstraete, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - AS Eupen 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Samatta met assist van M. Benson Antwerp 1-0
40' Doelpunt Antwerp Doelpunt M. Benson met assist van P. Gerkens Antwerp 2-0
44' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Keita AS Eupen 2-1
48' Doelpunt Antwerp Doelpunt R. Nainggolan met assist van M. Samatta Antwerp 3-1
57' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor B. Lambert AS Eupen
57' Wissel AS Eupen Wissel K. Ndri voor S. Keita AS Eupen
70' Wissel Antwerp Wissel V. Fischer voor M. Balikwisha Antwerp
73' Wissel AS Eupen Wissel G. Magnee voor J. Deom AS Eupen
76' Wissel Antwerp Wissel M. Frey voor M. Benson Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel A. Yusuf voor R. Nainggolan Antwerp
77' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van J. Ngoy AS Eupen 3-2
83' Wissel Antwerp Wissel P. Dwomoh voor P. Gerkens Antwerp
84' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor S. Gnaka AS Eupen
91' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor G. Magnee AS Eupen
95' Doelpunt Antwerp Doelpunt B. Verstraete Antwerp 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - AS Eupen
Opstellingen Antwerp - AS Eupen
De opstellingen van Antwerp en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.