Nabeschouwing Antwerp - Union Saint-Gilloise (0-2) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Antwerp het zaterdag 5 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Union Saint-Gilloise (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Union Saint-Gilloise is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-2 overwinning voor Union Saint-Gilloise. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Undav, waarmee Union Saint-Gilloise met 0-1 de leiding nam. Union Saint-Gilloise vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Undav op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Union Saint-Gilloise.

LIVE Antwerp - Union Saint-Gilloise 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
20' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor S. Van Der Heyden Union Saint-Gilloise
49' Wissel Antwerp Wissel D. Almeida voor B. Engels Antwerp
50' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van G. Francois Union Saint-Gilloise 0-1
61' Wissel Antwerp Wissel M. Frey voor A. Yusuf Antwerp
66' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Sorinola voor G. Francois Union Saint-Gilloise
75' Wissel Antwerp Wissel J. Eggestein voor M. Samatta Antwerp
75' Wissel Antwerp Wissel P. Gerkens voor B. Verstraete Antwerp
77' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van D. Vanzeir Union Saint-Gilloise 0-2
77' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Butez Antwerp
78' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor D. Undav Union Saint-Gilloise
86' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel D. Marcq voor J. Lazare Amani Union Saint-Gilloise
91' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel J. Bager voor D. Vanzeir Union Saint-Gilloise
93' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor M. Frey Antwerp
95' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor A. Moris Union Saint-Gilloise
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Antwerp - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Antwerp en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.