Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 31 juli 2021 - 20:45 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt AS Eupen het zaterdag 31 juli 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen AS Eupen en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door B. Raman, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. AS Eupen kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Cools, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Anderlecht
Goals
1
1
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
8
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
82
98
Gevaarlijke aanvallen
46
65
Corners
3
2
Wissels
1
4
LIVE AS Eupen - Anderlecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Agbadou AS Eupen
39' Doelpunt Anderlecht Doelpunt B. Raman Anderlecht 0-1
46' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Cools AS Eupen 1-1
61' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Murillo Anderlecht
71' Wissel Anderlecht Wissel L. Refaelov voor F. Amuzu Anderlecht
82' Wissel Anderlecht Wissel K. Olsson voor B. Raman Anderlecht
82' Wissel Anderlecht Wissel I. Thelin voor M. Ashimeru Anderlecht
89' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor J. Ngoy AS Eupen
89' Wissel Anderlecht Wissel A. Ait El Hadj voor Y. Verschaeren Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Anderlecht
Opstellingen AS Eupen - Anderlecht
De opstellingen van AS Eupen en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
29 Isaac Nuhu
30 Robin Himmelmann K
14 Jérôme Deom M
35 Lambert Boris M
13 Sibiry Keita M
19 Leonardo Miramar Rocha A
17 Carlos Apna Embalo A
Formatie 3-4-3
Coach Vincent Kompany
Voorbeschouwing AS Eupen - Anderlecht

AS Eupen en Anderlecht treffen elkaar in de 2e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 15 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 6 keer wist de ploeg van AS Eupen te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AS Eupen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 2
Winst Anderlecht 6
Gelijkspel 4
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 10e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Anderlecht Opstelling AS Eupen Opstelling Anderlecht Live AS Eupen - Anderlecht Live AS Eupen - Anderlecht kijken AS Eupen - Anderlecht kijken Live AS Eupen - Anderlecht stream AS Eupen - Anderlecht Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Anderlecht Uitslag AS Eupen - Anderlecht Statistieken AS Eupen - Anderlecht Jupiler Pro League 2021/2022 AS Eupen - Anderlecht wedden AS Eupen - Anderlecht gokken AS Eupen - Anderlecht Unibet