Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk (1-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 11 december 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt AS Eupen het zaterdag 11 december 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Beerschot-Wilrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Beerschot-Wilrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Beerschot-Wilrijk is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 1-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Agbadou, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name AS Eupen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van AS Eupen.

Wedstrijdstatistieken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
20
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
114
129
Gevaarlijke aanvallen
47
43
Corners
5
7
Wissels
6
2
LIVE AS Eupen - Beerschot-Wilrijk 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Beerschot-Wilrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt AS Eupen Doelpunt E. Agbadou met assist van I. Nuhu AS Eupen 1-0
46' Wissel AS Eupen Wissel S. Gnaka voor K. Ndri AS Eupen
61' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel I. Soumare voor M. Halaimia Beerschot-Wilrijk
62' Wissel AS Eupen Wissel C. Embalo voor J. Ngoy AS Eupen
70' Wissel AS Eupen Wissel B. Lambert voor I. Nuhu AS Eupen
70' Gele kaart Beerschot-Wilrijk Gele kaart voor M. Lemos Beerschot-Wilrijk
76' Wissel Beerschot-Wilrijk Wissel A. Sanyang voor M. Lemos Beerschot-Wilrijk
81' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor S. Prevljak AS Eupen
81' Wissel AS Eupen Wissel J. Deom voor C. Embalo AS Eupen
91' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Beerschot-Wilrijk
Opstellingen AS Eupen - Beerschot-Wilrijk
De opstellingen van AS Eupen en Beerschot-Wilrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Beerschot-Wilrijk zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
33 Abdul Manaf Nurudeen K
24 Silas Gnaka V
14 Jérôme Deom M
13 Sibiry Keita M
35 Lambert Boris M
19 Leonardo Miramar Rocha A
17 Carlos Apna Embalo A
Formatie 3-4-1-2
Coach Javier Luis Torrente
Wissels Beerschot-Wilrijk
# Speler Pos.
99 Abdulia Sanyang
1 Wouter Biebauw K
66 Apostolos Konstantopoulos V
41 Mohamed Amine Belhadj M
40 Ilias Sebaoui M
77 Leon Kreković A
11 Issa Soumaré A
Voorbeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk

AS Eupen en Beerschot-Wilrijk treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AS Eupen en Beerschot-Wilrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor AS Eupen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is AS Eupen favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Beerschot-Wilrijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst AS Eupen 3
Winst Beerschot-Wilrijk 0
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AS Eupen op een 10e positie staat, terwijl we Beerschot-Wilrijk terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Opstelling AS Eupen Opstelling Beerschot-Wilrijk Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk kijken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk kijken Live AS Eupen - Beerschot-Wilrijk stream AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Fox Sports Nabeschouwing AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Uitslag AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Statistieken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Jupiler Pro League 2021/2022 AS Eupen - Beerschot-Wilrijk wedden AS Eupen - Beerschot-Wilrijk gokken AS Eupen - Beerschot-Wilrijk Unibet