Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (3-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zaterdag 27 november 2021 - 18:30 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Cercle Brugge het zaterdag 27 november 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Mechelen (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cercle Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Utkus, waarmee Cercle Brugge met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Storm, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Cercle Brugge vervolgens op 2-1. Het was D. Hotic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 63e minuut.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Cercle Brugge vergroot nadat R. Matondo de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cercle Brugge.

LIVE Cercle Brugge - Mechelen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Wissel Mechelen Wissel S. Gouet voor G. Hairemans Mechelen
34' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt E. Utkus met assist van D. Hotic Cercle Brugge 1-0
43' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm met assist van K. Mrabti Mechelen 1-1
60' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
63' Penalty Cercle Brugge Penalty D. Hotic Cercle Brugge 2-1
64' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor L. Lopes Cercle Brugge
69' Wissel Mechelen Wissel I. Swers voor L. Bijker Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel M. Shved voor R. Schoofs Mechelen
70' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor H. Cuypers Mechelen
75' Wissel Cercle Brugge Wissel David voor O. Deman Cercle Brugge
77' Doelpunt Cercle Brugge Doelpunt R. Matondo met assist van D. Hotic Cercle Brugge 3-1
81' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor K. Mrabti Mechelen
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor V. Costa Mechelen
83' Wissel Cercle Brugge Wissel C. Vanhoutte voor L. Lopes Cercle Brugge
83' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Millan voor T. Somers Cercle Brugge
89' Wissel Cercle Brugge Wissel W. Rubio voor R. Matondo Cercle Brugge
89' Wissel Cercle Brugge Wissel Vitinho voor D. Hotic Cercle Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Mechelen
Opstellingen Cercle Brugge - Mechelen
De opstellingen van Cercle Brugge en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Yves Vanderhaeghe
Coach Wouter Vrancken
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Mechelen

Cercle Brugge en Mechelen treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Cercle Brugge favoriet. De thuisploeg wist 16 keer te winnen, terwijl Mechelen slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cercle Brugge 16
Winst Mechelen 9
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cercle Brugge op een 17e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 4e plaats.