Nabeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden (2-0) || Jupiler Pro League

Zaterdag 15 januari 2022 - 20:45 uur

In de Jupiler Pro League neemt Club Brugge het zaterdag 15 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Eric Lambrechts geëindigd in een 2-0 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. de Ketelaere, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Dost op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Club Brugge.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - Sint-Truiden
Goals
2
0
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
19
6
Schoten op doel
9
3
Aanvallen
161
56
Gevaarlijke aanvallen
79
19
Corners
7
1
Wissels
1
3
LIVE Club Brugge - Sint-Truiden 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Club Brugge Doelpunt C. de Ketelaere Club Brugge 1-0
36' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Durkin Sint-Truiden
46' Wissel Sint-Truiden Wissel R. Reitz voor C. Durkin Sint-Truiden
51' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor D. Hashioka Sint-Truiden
64' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Dost met assist van R. Vormer Club Brugge 2-0
64' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bauer Sint-Truiden
67' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor T. Leistner Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Buatu voor D. Lavalee Sint-Truiden
78' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Koita voor D. Hayashi Sint-Truiden
81' Wissel Club Brugge Wissel E. Balanta voor M. Rits Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Sint-Truiden
Opstellingen Club Brugge - Sint-Truiden
De opstellingen van Club Brugge en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Alfred Schreuder
Formatie 5-3-2
Coach Bernd Hollerbach
Voorbeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden

Club Brugge en Sint-Truiden treffen elkaar in de 22e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eric Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 17
Winst Sint-Truiden 2
Gelijkspel 7
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 2e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Club Brugge - Sint-Truiden Opstelling Club Brugge Opstelling Sint-Truiden Live Club Brugge - Sint-Truiden Live Club Brugge - Sint-Truiden kijken Club Brugge - Sint-Truiden kijken Live Club Brugge - Sint-Truiden stream Club Brugge - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - Sint-Truiden Uitslag Club Brugge - Sint-Truiden Statistieken Club Brugge - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2021/2022 Club Brugge - Sint-Truiden wedden Club Brugge - Sint-Truiden gokken Club Brugge - Sint-Truiden Unibet