Nabeschouwing Genk - Union Saint-Gilloise (1-1) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 21:00 uur

In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Genk het zondag 12 september 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Union Saint-Gilloise. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Union Saint-Gilloise live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Union Saint-Gilloise (1-1)

De Jupiler Pro League 2021/2022 wedstrijd tussen Genk en Union Saint-Gilloise geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Bager in de 72e minuut, waardoor Union Saint-Gilloise met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 73e minuut voor dat Genk via P. Onuachu op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte D. Undav namens Union Saint-Gilloise in de 95e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Genk - Union Saint-Gilloise 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Union Saint-Gilloise teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Union Saint-Gilloise Gele kaart voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
43' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Lucumi Genk
46' Wissel Genk Wissel M. McKenzie voor C. Cuesta Genk
59' Wissel Genk Wissel M. Tresor Ndayishimiye voor C. Eiting Genk
72' Rode kaart Union Saint-Gilloise Rode kaart voor J. Bager Union Saint-Gilloise
73' Penalty Genk Penalty P. Onuachu Genk 1-0
75' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel M. Sorinola voor L. Lapoussin Union Saint-Gilloise
82' Wissel Genk Wissel P. Hrosovsky voor K. Thorstvedt Genk
82' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel K. Mitoma voor D. Marcq Union Saint-Gilloise
88' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel S. Lynen voor T. Teuma Union Saint-Gilloise
89' Wissel Union Saint-Gilloise Wissel F. Avenatti voor C. Burgess Union Saint-Gilloise
91' Wissel Genk Wissel I. Ugbo voor J. Ito Genk
95' Doelpunt Union Saint-Gilloise Doelpunt D. Undav met assist van C. Nielsen Union Saint-Gilloise 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Union Saint-Gilloise
Opstellingen Genk - Union Saint-Gilloise
De opstellingen van Genk en Union Saint-Gilloise zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genk gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Union Saint-Gilloise zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.