Nabeschouwing Gent - AS Eupen (2-0) || Jupiler Pro League 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 21:00 uur



In de Jupiler Pro League 2021/2022 neemt Gent het zondag 17 oktober 2021 om 21:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - AS Eupen (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 42e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg J. De Sart van Gent via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 42 minuten was het T. Tissoudali die Gent op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Gent via een goal van L. Depoitre in de 71e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Gent - AS Eupen
Goals
2
0
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
20
7
Schoten op doel
12
3
Aanvallen
126
80
Gevaarlijke aanvallen
67
33
Corners
6
2
Wissels
5
4
LIVE Gent - AS Eupen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor I. Nuhu AS Eupen
30' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Godeau Gent
41' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Peeters AS Eupen
42' Penalty gemist Gent Penalty gemist J. De Sart Gent
42' Doelpunt Gent Doelpunt T. Tissoudali Gent 1-0
46' Wissel AS Eupen Wissel B. Lambert voor B. Poulain AS Eupen
46' Wissel AS Eupen Wissel J. Ngoy voor J. Deom AS Eupen
71' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre met assist van T. Tissoudali Gent 2-0
71' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Himmelmann AS Eupen
72' Wissel AS Eupen Wissel S. Keita voor K. Ndri AS Eupen
76' Wissel Gent Wissel S. Kums voor E. Owusu Gent
76' Wissel Gent Wissel V. Odjidja-Ofoe voor T. Tissoudali Gent
79' Wissel Gent Wissel A. Hanche-Olsen voor B. Godeau Gent
81' Wissel AS Eupen Wissel L. Rocha Miramar voor A. Beck AS Eupen
92' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor L. Rocha Miramar AS Eupen
92' Wissel Gent Wissel Y. Malede voor R. Bezus Gent
92' Wissel Gent Wissel I. Mboyo voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - AS Eupen
Opstellingen Gent - AS Eupen
De opstellingen van Gent en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Hein Vanhaezebrouck
Wissels Gent
# Speler Pos.
33 Davy Roef K
21 Andreas Hanche-Olsen V
8 Vadis Odjidja-Ofoe M
3 Christopher Operi M
24 Sven Kums M
23 Yonas Malede A
7 Ilombé Mboyo A
Formatie 3-5-2
Coach Stefan Krämer
Wissels AS Eupen
# Speler Pos.
33 Abdul Manaf Nurudeen K
24 Silas Gnaka V
35 Lambert Boris M
13 Sibiry Keita M
77 Mamadou Koné A
7 Julien Ngoy A
19 Leonardo Miramar Rocha A
Voorbeschouwing Gent - AS Eupen

Gent en AS Eupen treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 7 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 7
Winst AS Eupen 3
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 15e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gent - AS Eupen Opstelling Gent Opstelling AS Eupen Live Gent - AS Eupen Live Gent - AS Eupen kijken Gent - AS Eupen kijken Live Gent - AS Eupen stream Gent - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Gent - AS Eupen Uitslag Gent - AS Eupen Statistieken Gent - AS Eupen Jupiler Pro League 2021/2022 Gent - AS Eupen wedden Gent - AS Eupen gokken Gent - AS Eupen Unibet